Tuotteet ja palvelut > FotWare

"Mikä näistä PDF-vaihtoehdoista on tuotedatalehden viimeisin versio?" "Mistä löytyy yrityksen logon oikea versio?" Jopa 30% työajasta käytetään jo olemassa olevan materiaalin etsimiseen tai uudellen luomiseen. 90% markkinointiaineistosta jää käyttämättä, koska se sisältää vanhentunutta tietoa tai ei ole muuten ajan tasalla.

Kuullostaako tutulta? Löydätkö etsimääsi kun tarvitset sitä? - Säästä aikaa ja rahaa organisoimalla korvaamattoman digitaalisen omaisuutenne FotoWarella.

FotoWare on platformi jossa käsittelet kaikkia mediatiedostoja yhdessä käyttöliittymässä ja yhdessä arkistointijärjestelmässä. Kun teet työtä kuvien, suunnittelun tai liikkuvien kuvien kanssa FotoWare antaa nopean pääsyn tiedostoihin ja mahdollisuuden automatisoida aikaa vieviä työvaiheita. FotoWare on modulirakenteinen skaalautuva ratkaisu joka kestää ja kasvaa tarpeesi mukaan. Maltillisen investoinnin kautta pääset organisoimaan kuvia, grafiikkaa, PowerPoint esityksiä, PDF:iä, ääni- ja videotiedostoja.

  • FotoStation on tarkoitettu sinulle joka käsittelet kuvia työksesi. Kuvien ja grafiikan löytäminen, käsittely ja jakaminen muiden käyttöön on nyt erittäin helppoa. FotoStation mahdollistaa usein toistuvien työvaiheiden automatisoinnin, kuten rajauksen, tarkennuksen, värien muokkauksen, metadatan luominen ym.
  • FotoWeb on täydellinen kuva-arkistoratkaisu jonka avulla julkaiset digitalisia tiedostoja Internetissä tai Intranetissä. Tavallisen verkkoselaimen avulla työntekijät, asiakkaat ja yhteistyökumppanit löytävät tarvitsemansa mediatiedostot nopeasti ja voivat helposti käyttää niitä dokumenteissaan, verkkosivuillaan tai julkaisuissaan.
  • Connect on tehokas sovellus joka tehostaa päivittäistä tiedostojen siirtoa/kopiointia. Connect hoitaa tiedostojen siirron ja jakelun joustavasti ja vaivattomasti sekä varmistaa että palvelimet ja järjestelmät toimivat yhdessä niin että tuotantosi sujuu mahdollisimman joustavasti.
  • Index Manager on tehokas palvelinsovellus, joka on suunniteltu hallitsemaan voimakkaasti laajenevia digitaalisen median arkistoja. Sovellus tarjoaa nopean pääsyn dokumentteihin sekä nopeat että tehokkaat metatietoihin perustuvat haut. Index Manager yksinkertaistaa tiedostojen arkistointia ja toimii verkkokatalogina ja eri FotoWare-sovellusten indeksointipalveluna.
  • Color Factory on tehokas palvelinsovellus joka tehostaa päivittäistä PDF dokumenttien ja digitaalisien kuvien käsittelyä. Color Factory prosessoi useita tiedostoja samanaikaisesti ja automaattinen kuvankäsittelyn kautta ohjelmisto varmistaa laadun, tasaisen työmäärän ja että digitaliset mediatiedostot ovat käyttövalmiissa muodossa.
  • FotoWare Cameleon on skaalautuva ratkaisu mediatiedostojen käsittelyyn ja arkistointiin. Cameleon on ensi kädessä tarkoitettu käyttäjille jotka eivät toimi varsinaisella media-alalla. Sinulle joka toimit informaation, myynnin, suunnittelun, sairaanhoidon ja koulutuksen parissa. Järjestelmän avulla voit koota mediatiedostosi, kuten kuvat, pdf-tiedostot, grafiikka ja powerpoint-esitykset arkistoon jossa haku on helppoa ja markkinoiden nopeimpia.
  • www.fotoware.com
Suomeksi Suomeksi      På svenska På svenska
Yhteystiedot
VAASA
KD-Soft
Olympiakatu 16
65100 VAASA
Puh 020 7310 710
Fax 06-312 0341

HELSINKI
KD-Soft
Koivu-Mankkaan tie 3
02200 ESPOO
Puh 020 7310 719
Digitoday rss
Copyright 2019 KD-Soft. Design by Mokomaki. All rights reserved.